Familjerådgivare till socialförvaltningen

Kalmar
Heltid
Familjerådgivningen är ett samarbete mellan Borgholm, Emmaboda, Högsby, Kalmar, Mönsterås, Mörbylånga, Nybro och Torsås kommuner. Vi finns i trevliga lokaler centralt i Kalmar, nära till allt. Vår verksamhet riktar sig till par som upplever någon form av relationsproblem. Som familjerådgivare medverkar vi genom samtal till att bearbeta samlevnadsproblem och konflikter i främst parrelationer. I vårt arbete ingår också att förmedla kunskap och sprida information. Eftersom vår verksamhet ska vara tillgänglig för alla innebär arbetet tjänstgöring en kväll i veckan. Är du vår nästa engagerade medarbetare med stort intresse för relationer?

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut. Det är meriterande om du har familjeterapeutisk utbildning och erfarenhet av par- och familjerådgivning. Du har sedan tidigare erfarenhet av att möta människor i kris. Du har dessutom god självkännedom, personlig mognad och en stabil social situation. Du kan arbeta självständigt men är beredd att prestigelöst dela erfarenheter med dina närmaste kollegor i handledning och team-möte.

Om du kommer till oss får du:
- en liten sammansvetsad arbetsgrupp
- en arbetsplats i centrala Kalmar
- ett självständigt och utvecklande arbete

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden till den här tjänsten.

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Anställningen

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: December 2018.
Antal tjänster: 1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum: 2018-06-14
Referensnummer: T10/2018

Kontakt

Annelie Österberg, Enhetschef, 0480-45 00 97
Marianne Arrias, Familjerådgivare, 0480-45 09 99

Fackliga företrädare

Sara Griffin, Vision, 0480-45 08 56
Camilla Israelsson, Akademikerförbundet SSR, 0480-45 09 07

Sista ansökningsdag:

2018-06-14 Sök tjänsten