Projektsamordnare Socialtjänstens utvecklingscentrum Dalarna (SUD)

Falun
Heltid
Är du en person som tycker om att nätverka och bygga goda relationer? Finner du det stimulerande att vara med och driva förändring? Vi erbjuder ett utvecklande jobb med stora möjligheter att påverka i en kreativ miljö.

I ämnet socialt arbete vid Högskolan Dalarna bedrivs forskning och utbildning men även ett omfattande samverkansarbete med socialtjänstens verksamheter i regionen. Nu tar vi steget vidare och fortsätter utveckla Socialtjänstens utvecklingscentrum Dalarna (SUD) som är ett samverkansorgan mellan Högskolan Dalarna och yrkeslivet inom det sociala välfärdsområdet. Här samlas representanter från Högskolan Dalarna, kommuner, Region Dalarna samt fackliga organisationer. Samarbetet kretsar kring att bygga en stark miljö med fokus på våra gemensamma utvecklingsbehov i såväl akademi som samhälle, och där vi inom ramen för SUD utvecklar den verksamhetsförlagda utbildningen, identifierar uppdragsutbildning, utvecklar gemensamma forskningsprojekt och bidrar till långsiktig kompetensutveckling för alla involverade parter.

Vi söker en projektsamordnare för SUD på motsvarande 100 %. Anställningen är en tvåårigt förordnande med tillträde enligt överenskommelse. Efter förordnandet finns goda möjligheter att tjänsten leder till en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort för anställningen är Falun. Resor i tjänsten ingår.

Din arbetsdag
I rollen projektsamordnare kommer du att vara ett stöd till verksamhetsledaren och tillsammans med denna kommer du att bevaka, planera och koordinera SUDs verksamhet. SUD är i ett offensivt utvecklingsskede och står inför att forma verksamhetens identitet och hitta nya vägar framåt. Du kommer tillsammans med verksamhetsledaren och medarbetare vid Högskolan Dalarna samt medlemmarna i SUD vara med på denna resa.

Arbetet innefattar att:
Du kommer att ansvara för löpande administration under projektet. Process, planering och tidsplan kommer du och verksamhetsledaren att förvalta gemensamt.

Tillsammans med verksamhetsledaren utveckla SUD med fokus på förstärkt partnerskap mellan SUDs medlemmar.

Bistå i arbetet med att främja förutsättningar för och samordna utvecklingsprojekt som utvecklar kommunernas evidensbaserade arbete och som samskapar ny vetenskaplig kunskap inom området socialt arbete.
Bistå i organisation av systematiskt erfarenhetsutbyte mellan kommuner, Region Dalarna och Högskolan Dalarna.

Kommunicera och informera internt och externt om SUD:s uppdrag och utveckling.

Är du personen vi söker?
För denna anställning krävs mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete, liksom förmåga att samarbeta, ta ansvar och etablera goda relationer. Vidare krävs en mycket god administrativ förmåga, liksom mycket god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Du har en adekvat högskoleutbildning i socialt arbete, socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Kunskaper om och erfarenheter av arbete inom socialtjänsten är en förutsättning för tjänsten.

Meriterande är tidigare erfarenhet av projektarbete. Vidare är det meriterande av tidigare erfarenhet av kommunikation via webb, sociala medier, etc.

Bedömningsgrunder
Vi kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Övrigt
Tjänsten är en tidsbegränsad projekttjänst till 2021-12-31 på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Goda möjligheter finns att tjänsten leder till en tillsvidareanställning.

Individuell lönesättning tillämpas. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi har möjlighet att erbjuda medflyttarservice via Rekryteringslots Dalarna.

Ansökningshandlingar
Din ansökan ska innehålla CV, betygshandlingar samt uppgift om referens. Vid frågor vänligen kontakta rekrytering@du.se. Du ansöker via vår webbplats senast 2020-02-29.

På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss?

Kontaktpersoner
Joacim Larsson von Garaguly
Avdelningschef
+46 (0)23-77 80 25
jlr@du.se

Maria Jansdotter Samuelsson
Akademichef
023-778079
mjt@du.se

Sista ansökningsdag:

2020-02-29 Sök tjänsten