Socionom till Barn- och ungdomsgruppen

Munkfors
Heltid
Individ- och familjeomsorgen i Munkfors kommun utökar nu barn- och ungdomsgruppen och söker därför dig som vill vara en del av en socialtjänst med ambition och vilja/drivkraft/handlingskraft. Som socionom i den lilla kommunen är du operativ och socialarbetaren som gör skillnad. Du arbetar med närhet till kommuninvånare såväl som samverkanspartners med stor möjlighet till inflytande och kontroll över ditt arbete. Hos oss gäller det att både ha patos för den som är i kris och vara beredd att utföra ett genuint socialt arbete. Med andra ord kan du här vara en socialarbetare när socialarbetaren är som bäst.

Du kommer att ingå i ett team med två andra socionomer som arbetar med barn, ungdomar och deras familjer, där din huvudsakliga målgrupp kommer att vara ensamkommande barn- och unga. Om intresse och behov finns kan arbetsuppgifterna på sikt komma att beröra det övriga arbetet i teamet med barn/ungdomar ålder 0-20 år och deras familjer.

Vi söker dig som har socionomexamen. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av myndighetsutövning och socialt arbete med barn- och unga. Körkort är ett krav då resor förekommer i arbetet. Som ytterligare bonus så kommer du till en arbetsgrupp med mycket humor och rimlig arbetsbelastning. I linje med vår ambitionsnivå erbjuds kontinuerligt kompetensutveckling genom utbildningar som du och gruppen har behov av.

Munkfors kommun ligger i hjärtat av Värmland, cirka 45 minuters bilresa norrut från Karlstad. De största tätorterna i kommunen är Munkfors och Ransäter, som båda är rika på kultur- och föreningsliv med goda friluftsmöjligheter i vår fantastiska natur. Munkfors-Ransäter är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag och det gör skillnad för människor varje dag. Tillsammans skapar vi livskvalitet för de människor som bor och verkar i vår kommun.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-10-17
Ange följande referens när du ansöker: Socionom

Kontakt
Anna-Lena Andersén anna-lena.andersen@munkfors.se 0563-541206

Läs mer på vår hemsida www.munkfors.se

Sista ansökningsdag:

2018-10-17 Sök tjänsten