S:t Lukas Dalarna söker psykolog/psykoterapeut

Falun
Vill du arbeta i en verksamhet med tydlig idé och värdegrund? Söker du ett jobb där du får möjlighet att utveckla din egen inriktning i en grupp tillsammans med andra psykologer och psykoterapeuter? Vill du jobba i en verksamhet där människan – såväl du som medarbetare som våra konfidenter – står i centrum? Då kanske vi har jobbet för dig!

Om oss
Vi erbjuder psykoterapi och samtalsstöd i olika former, liksom handledning och utveckling av organisationer och medarbetare. Vi driver också familjerådgivning på uppdrag av Svenska Kyrkan.

S:t Lukas är en idéburen organisation och vi är politiskt och religiöst obundna. En bärande idé är, att vi utgår från en helhetssyn på människan. En annan hörnsten är, att vårt överskott går tillbaka till verksamheten. Vi strävar efter att subventionera terapier för utsatta grupper som annars inte har råd, t ex unga vuxna.

Om tjänsten
Vi arbetar med flera terapeutiska  inriktningar och en bredd av uppdrag inom samtalsterapi, handledning och organisationsutveckling. Vi söker därför  dig som är legitimerad psykolog och/eller legitimerad psykoterapeut. 

Din grundutbildning, fördjupning, inriktning och specialisering kan variera. Inriktning mot KBT är meriterande. Vi förväntar oss förstås också att du är engagerad, trivs med ditt yrke och vill utvecklas såväl i din egen roll som att vara med och utveckla S:t Lukas tillsammans med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta självständigt och vilja möta en bredd av olika uppdrag. Arbetet förutsätter att du är relationsskapande och har hög integritet. Vi är en liten arbetsplats vilket ställer krav på eget ansvarstagande och flexibilitet. Arbetet kännetecknas tidvis av ett högt tempo och vi erbjuder därför våra medarbetare en god fysisk miljö, friskvård, regelbunden handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du kommer till en arbetsplats där du inte är ensam utan får verka inom en ram och bredda dig professionellt med kompetenta kollegor.

Om ansökan och tillträde
I din ansökan vill vi att du beskriver varför du söker till S:t Lukas, hur du ser på ditt arbete som psykolog alt. terapeut och vad du vill bidra med hos oss. Bifoga ditt CV och ange gärna referenser.

Tjänsten omfattar 80–100 % med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.

Vi rekryterar och genomför intervjuer löpande, men behöver din ansökan senast 16 november.

Välkommen med din ansökan till ansokan-dalarna@sanktlukas.se
Vid frågor, kontakta Ylva Appelgren, verksamhetschef, 023-70 50 42 eller 0730-60 86 87.

Sista ansökningsdag:

2018-11-16 Sök tjänsten